Březen 2007

Hmm...

23. března 2007 v 16:59 | Bibi |  Vtipné obrázky

Mno není krásnej?

23. března 2007 v 16:33 | Bibi |  ╠ Celebrity

Je strááááááááášně klásnej!!!

Vin Diesel

18. března 2007 v 14:25 | Bibi |  ╠ Celebrity
Mno neni krasnej?
Životopis:
Vin uskutečnil svůj herecký debut již v sedmi letech v New Yorském divadle. Průběh jeho dospívání byl přímo spojen s divadlem. Na vysoké škole Hunter College studoval tvůrčí psaní a postupně začínal psát scénáře. Již na počátku devadesátých let se stal aktivním filmařem a prvním jeho snímkem byl film "Multi-Facial", který byl vybraný pro filmový festival v Canes. V tomto filmu nejen hrál, ale zároveň jej režíroval, produkoval a napsal k němu scénář. Po prvním úspěchu se s menší odmlkou vrátil s dalším filmem "Strays" (1997), který režíroval, produkoval, napsal k němu scénář a zahrál si roli Ricka. Film byl opět úspěšný a byl vybrán na Sundance Festival.

Dalším významným úspěchem byla role ve velkolepém filmu režiséra Stevena Spielberga, Zachraňte vojína Ryana "Saving Private Ryan" (1998). kde si zahrál s velkými hvězdami jako Tom Hanks a Matt Damon.

Ke všem svým schopnostem přidal mluvenou roli v animovaném filmu Železný obr "The Iron Giant" (1999), která byla opět velmi kladně přijata. Ve filmu Riziko "Boiler Room" (2000) si zahrál s dalšími mladými herci jako Giovanni Ribisi, Ben Affleck, Jamie Kennedy a Nicky Kattin. Ve filmu si zahrál mladého úspěšného makléře Chrise, který si ve svém věku prodejem akcií vydělává spoustu peněz, ale jak se postupně dovídá, vše není až tak v pořádku.

Také na sebe významně upozornil ve sci-fi Černočerná tma "Pitch Black" (2000), kde se v roli trestance spolu s posádkou přepravní lodi zřítil na podivnou planetu bez noci, ale jednoho dne noc přece nastane a probudí se smrtící monstra. Jedním z jeho nevýznamnějších filmů byl úspěšný akční thriller Rychle a zběsile "The Fast and the Furious" (2001). V roli vůdce pouličního gangu Dominika, který je zapleten do krádeží kamionů i s nákladem, aby získali více peněz na speciální úpravy aut a motorek, s nimiž pořádají nelegální závody nočním městem.

Hned první víkend po uvolnění film utržil přes 40 milionů dolarů, což byly výrobní náklady filmu. Film se stal absolutním trhákem, který Vina vynesl mezi nejvýznamnější Hollywoodské celebrity. Za tuto roli byl Vin nominován na dvě ceny MTV Movie Award, z nichž jednu získal.

Rok 2002 pro něj byl nejvýznamnější rolí tajného agenta xXx v sejnojmenném filmu "xXx", který vystihuje eXtrémní! eXplozivní! eXcelentní! Vin v roli Xandera Cage je najat Augustusem Gibbonsem (Samuel L. Jackson), ostříleným agentem, aby pomohl čelit beznadějné situaci, neboť jejich tajný agent byl zabit ve vzdálené Praze velmi nebezpečnými recidivisty vedenými bývalým velitelem ruské armády.

V roce 2005 si zahrál roli Shanea Wolfa ve filmu režiséra Adama Shankmana, Ochránce. Postava Shanea Wolfa Diesela přitahovala už od okamžiku, kdy si poprvé přečetl scénář. Považoval ji za vhodnou příležitost, jak se diváckému publiku představit v roli, v jaké ho dosud nemělo šanci spatřit. Přestože Shane zpočátku působí jako tvrdý a nemilosrdný voják, brzy objeví také některé komické nedostatky a skrytou touhu být součástí rodiny - a to všechno díky tomu, že je donucen hlídat několik dětí, které po něm vyžadují věci, jež nijak nesouvisejí s odvahou, svaly nebo zvládnutím kliků na jedné ruce."Ochránce mi připadal jako plnohodnotná klasická rodinná komedie od Disneyho," říká Diesel. "Pojednává o muži, který nikdy neměl rodinu a jako příslušník Navy S.E.A.L. se vždycky snažil držet si lidi od těla. Nyní je však okolnostmi donucen pokusit se zastat roli otce těchto pěti rozpustilých dětí, na což opravdu žádný výcvik nemá. Shane je skvělý v tom, že ovládá snad každou vojenskou strategii a bojovou techniku na světě, ale každodenní záležitosti, jako je výměna plenek, jej dokáží dostat do kolen. Čeká jej tedy několik velkých změn a také velké překvapení - bude se divit, jak náročný, ale vděčný může být rodinný život, který si nikdy nedokázal dost dobře představit."

L.o.v.e

18. března 2007 v 14:23 | Bibi |  Pictíky
I láska někdy bolí..

Love+srdíčka

18. března 2007 v 14:20 | Bibi |  Pictíky

Gipsy

18. března 2007 v 14:13 | Bibi |  ╠ Celebrity
GIPSY

Marpo

18. března 2007 v 14:12 | Bibi |  ╠ Celebrity
Marpo je mocinky Good já osobě ho docela masově žeru..

Medvídci

18. března 2007 v 14:03 | Bibi |  Obrázky zvířátek

Rozvrhy s celebritama

18. března 2007 v 14:01 | Bibi |  ╠ Celebrity


Johny Depp

17. března 2007 v 17:15 | Bibi |  ╠ Celebrity
Datum narození: 9. června 1963

Místo narození: Owensboro (Kentucky, USA)

Znamení zvěrokruhu: Blíženci

Celé jméno: John Christopher Depp II

Životopis:
Johnny Depp se narodil 9. června 1963 Betty Sue Palmerové a Johnu Deppovi v USA. Jeho babička byla indiánka z kmene Cherokee a v žilách mu koluje také irská a německá krev. Po smrti dědečka našel otec práci v Kalifornii. Během tohoto období se rodina stěhovala z místa na místo, často bydlela v motelu. Toto těžké období překonával uléváním, od dvanácti kouřením, pitím a drogami. Johhny Depp má dvě starší sestry Christi a Debbie a staršího bratra Danyho. Sestry jsou nyní jeho osobní asistentky a bratr scénáristou. Johhnyho velkým koníčkem je hudba a hra na kytaru. Působil ve skupinách P a The Kids, která dělala na koncertech předskokana Igi Popovi. Právě kvůli hudbě opustil v šestnácti studium na střední škole. Ve dvaceti se Johnny oženil s Lori Allisonovou, ale jejich manželství nevydrželo a o pár let později se rozvedli. Lori jej však seznámila se svým přitelem Nicolasem Cagem, který mu pomohl do filmového světa a roli ve filmu Noční můra z Elm Street. Depp bral v té době hraní jako zdroj peněz pro muzikantskou kariéru v The Kids. Kapela se však záhy rozešla. Po několika dalších filmech jej producenti Foxu obsadili do seriálu Jumping Street 21, kde hrál mladého policejního detektiva Toma Hansona, který je tajně nasazován do škol, kde má vyšetřovat zločiny. Johnny se stal idolem fanynek (hlavně kvůli svému vzhledu). Po skončení Jumping Street 21 přijal roli ve filmu Střihoruký Edward, kde si zahrál nepříliš pohledného umělého člověka. Ve filmu What´s Eating Gilbert Grape? si zahrál roli maloměstského chlapce, který se snaží uniknout, ale je psychicky připoután ke svému retardovanému bratru (Leonardo di Caprio). Další excelentí roli zahrál ve filmu režiséra Jima Jarmusche Mrtvý muž (Dead man) o Williamu Blakeovi v prostředí Divokého Západu. Naposledy jsme jej mohli vidět ve filmu Piráti z Karibiku. Zahrál si i v Once Upon A Time In Mexico, což je volné dokončení trilogie El Mariachi a Desperado s Antonio Banderas jako nájemných vrahem. I přes své nesporné herecké kvality nemá kromě několika nominací na Zlatý glóbus žádnou hereckou cenu. Delší vztah prožil s herečkou Winonou Ryderovou (Střihoruký Edward), Jennifer Greyovou z Hříšného tance nebo modelkou Keith Mossovou. Již několik let žije s francouzskou herečkou a zpěvačkou Vanessou Paradis. Má s ní dvě děti: dcerku Lily-Rose Melody Deppovou (narozena 27. května 1999) a syna Jacka Johna Christophera Deppa III (narozen 9. dubna 2002). Pokud právě nenatáčí, pobývá nejčastěji se svou přítelkyní v jižní Francii, Paříži nebo Los Angeles. Johhny Depp je známý množsvím tetování. Na pravém bicepsu má nápis Wino Forever (po rozchodu nechal část odstranit), na levém obrácený trojúhelník, přes srdce nápis Lili-Rose, na pravém předloktí Jack a symbol letícího ptáka.
Filmografie:
Noční můra z Elm Street (A Nightmare on Elm Street) (1984)
Private Resort (1985)
Platoon (1986)
Slow Burn (1986) (TV)
21 Jump Street (1987)
Cry-Baby (1990)
Střihoruký Edward (Edward Scissorhands) (1990)
Freddy's Dead: The Final Nightmare (1991)
Arizona Dream (1992)
Benny & Joon (1993)
What's Eating Gilbert Grape (1993)
Ed Wood (1994)
Don Juan DeMarco (1995)
Nick of Time (1995)
Mrtvý muž (Dead Man) (1996)
Donnie Brasco (1997)
The Brave (1997)
Fear and Loathing in Las Vegas (1998)
The Astronaut's Wife (1999)
The Ninth Gate (1999)
Sleepy Hollow (1999)
The Man Who Cried (2000)
Before Night Falls (2000)
Chocolat (2000)
Blow (2001)
Z pekla (From Hell) (2001)
Lost in LaMancha (2002)
Piráti z Karibiku: Prokletí černé peerly (Pirates of the Caribbean) (2003)
Once Upon a Time in Mexico (2003)
Neverland (2004)
Secret Window (2004) a další...
Tohodle týpana prostě zbožnuju je supr..
PS:Je prostě sladkej.. :o)

Podpisy Olsenek

17. března 2007 v 16:59 | Bibi |  ╠ Celebrity

A zase olsenky.

17. března 2007 v 16:57 | Bibi |  ╠ Celebrity

Olsenky

17. března 2007 v 16:53 | Bibi |  ╠ Celebrity
Mary-Kate...
Ashley...
Obě (spolu)...

Gwen Stefani

17. března 2007 v 16:48 | Bibi |  ╠ Celebrity

Gilmorova Děvčata

17. března 2007 v 16:43 | Bibi |  ×Tv×
Pro zvětšení klikni naA další už velké obrázky..
Hlavní postavy..



celebrity3

17. března 2007 v 13:54 | Bibi |  ╠ Celebrity

Catherine Bell

ZobrazitZobrazitZobrazitZobrazitZobrazitZobrazitZobrazit
ZobrazitZobrazitZobrazitZobrazitZobrazitZobrazitZobrazit
ZobrazitZobrazitZobrazitZobrazitZobrazitZobrazitZobrazit
ZobrazitZobrazitZobrazitZobrazitZobrazitZobrazitZobrazit
ZobrazitZobrazitZobrazitZobrazitZobrazitZobrazitZobrazit
ZobrazitZobrazitZobrazitZobrazitZobrazitZobrazitZobrazit
ZobrazitZobrazitZobrazitZobrazitZobrazitZobrazitZobrazit

A další sexy čičinky

17. března 2007 v 13:49 | Bibi

Pamela Anderson

ZobrazitZobrazitZobrazitZobrazitZobrazitZobrazitZobrazit
ZobrazitZobrazitZobrazitZobrazitZobrazitZobrazitZobrazit
ZobrazitZobrazitZobrazitZobrazitZobrazitZobrazitZobrazit
ZobrazitZobrazitZobrazitZobrazitZobrazitZobrazitZobrazit
ZobrazitZobrazitZobrazitZobrazitZobrazitZobrazitZobrazit
ZobrazitZobrazitZobrazitZobrazitZobrazitZobrazitZobrazit
ZobrazitZobrazitZobrazitZobrazitZobrazitZobrazitZobrazit

Celebrity2

17. března 2007 v 13:48 | Bibi |  ╠ Celebrity
Dcera Lynne, učitelky na základní škole, a Jamieho, pracovníka ve stavebním průmyslu. Od čtyř let zpívala v místním kostele. V osmi letech Britney odjela do Atlanty na konkurz do Disneyova Mickey Mouse klubu (Mickey Mouse Club). Tam sice tehdy neuspěla, protože tvůrci tohoto pořadu ji považovali za příliš mladou, než aby v něm mohla vystupovat. Přesto si jí všiml jeden z producentů a pomohl jí najít agenta v New Yorku.
Doprovázená matkou a mladší sestrou strávila Britney několik letních prázdnin studiem v Professional Performing Arts School. V roce 1991 si zahrála v broadwayském představení Ruthless nastudovaném podle thrilleru The Bad Seed z roku 1956. V jedenácti letech se úspěšně stala členkou Disneyova Mickey Mouse klubu.
Na sezony roku 1993 a 1994 bydlela v Orlandu na Floridě, kde si zahrála v dětské show jako například tehdy dvanáctiletí Justin Timberlake a Joshua "JC" Chasez - nynější členové skupiny 'N Sync a dále třeba Nita Booth (Miss Virginia 1998) nebo Ryan Gosling z Mladého Herkula.
Po zrušení Disneyova Mickey Mouse klubu začala chodit na střední školu doma v Luisianě. Po roce studia začala toužit znovu po vystupování a vrátila se zpět do New Yorku. Kde se seznámila s producentem Ericem Fosterem Whitem, který dříve pracoval s Boyzone, Hi-Five a Whitney Houston. Stále pokračovala ve středoškolském studiu za pomoci soukromých učitelů.
Začátkem roku 1998 bylo Britnino první album hotovo. Do obchodů se dostalo v lednu (...Baby One More Time) a to byl pro Britney osudový okamžik - bleskově se vyhouplo do čela snad všech světových hitparád.
Získala si fanoušky také dobrou marketingovou strategií, když zpívala v supermarketech a nechala zřídit bezplatnou telefonní linku, na níž se hráli její písně. Její vzhled školačky, blonďaté culíky a těsný svetřík ve videoklipu Baby One More Time si našel okamžitě milióny fanoušků.
ZobrazitZobrazitZobrazitZobrazitZobrazitZobrazit
ZobrazitZobrazitZobrazitZobrazitZobrazitZobrazit





Angelina Jolie

ZobrazitZobrazitZobrazitZobrazitZobrazitZobrazitZobrazit
ZobrazitZobrazitZobrazitZobrazitZobrazitZobrazitZobrazit
ZobrazitZobrazitZobrazitZobrazitZobrazitZobrazitZobrazit
ZobrazitZobrazitZobrazitZobrazitZobrazitZobrazitZobrazit
ZobrazitZobrazitZobrazitZobrazitZobrazitZobrazitZobrazit
ZobrazitZobrazitZobrazitZobrazitZobrazitZobrazitZobrazit
ZobrazitZobrazitZobrazitZobrazitZobrazitZobrazitZobrazit

sexy

17. března 2007 v 13:13 | Bibi
Obrázky na plochuObrázky na plochuObrázky na plochuObrázky na plochuObrázky na plochuObrázky na plochuObrázky na plochuObrázky na plochuObrázky na plochuObrázky na plochuObrázky na plochuObrázky na plochuObrázky na plochuObrázky na plochuObrázky na plochuObrázky na plochuObrázky na plochuObrázky na plochuObrázky na plochuObrázky na plochuObrázky na plochuObrázky na plochuObrázky na plochuObrázky na plochuObrázky na plochuObrázky na plochuObrázky na plochuObrázky na plochuObrázky na plochuObrázky na plochuObrázky na plochuObrázky na plochuObrázky na plochuObrázky na plochuObrázky na plochuObrázky na plochuObrázky na plochuObrázky na plochuObrázky na plochuObrázky na plochuObrázky na plochuObrázky na plochuObrázky na plochuObrázky na plochuObrázky na plochuObrázky na plochuObrázky na plochuObrázky na plochuObrázky na plochuObrázky na plochuObrázky na plochuObrázky na plochuObrázky na plochuObrázky na plochuObrázky na plochuObrázky na plochuObrázky na plochuObrázky na plochuObrázky na plochuObrázky na plochuObrázky na plochuObrázky na plochuObrázky na plochuObrázky na plochuObrázky na plochuObrázky na plochuObrázky na plochuObrázky na plochuObrázky na plochuObrázky na plochu